Óriási változások lesznek az ország leghíresebb éttermében

Tavaly március óta tart zárva a Gundel étterem. A leghíresebb magyar vendéglátóhely életében komoly változások jönnek, már az is kiderült, mikor nyitnának újra.

Üzemeltetőváltással kezdi az új évet a Gundel étterem. Az ikonikus vendéglátóhely működéséért a jövőben az Eventrend Group fog felelni, amely többek között olyan, a vendéglátásban kiemelkedő helyek üzemeltetéséért felel, mint a New York Kávéház, az Akadémia klub, a Városliget-Café vagy éppen a Vásárcsarnok.

Fotó: Gundel.hu

Az Eventrend Group 2021. május 1-től felel majd az étterem működéséért. Míg a rövidtávú célok között a Gundel, illetve a Bagolyvár mihamarabbi megnyitása szerepel, a hosszútávú, több évtizedre szóló célok között a cégcsoport szeretné megőrizni a nagy múltú étterem örökségét, valamint elérni, hogy ne csak egy kiváltságos kör számára legyen látogatható a Gundel, hanem sokaknak okozzon maradandóan szép élményeket - derül ki a Portfolio.hu cikkéből.

A Gundel az Eventrend Group szerint nemzeti ügy, egy világhírű családi márka. A következő évtizedekben a cégcsoport szeretné ezt az örökséget megőrizni, tovább építeni, gazdagítani, minél több magyar és külföldi vendég számára megmutatni. Cél, hogy ne csak egy kiváltságos kör számára legyen elérhető, hanem sokaknak okozzon örömteli pillanatokat. A Gundel intézményét a következő évtizedekben az Eventrend Group felelőssége lesz megőrizni, csiszolni és megtartani nemzeti büszkeségként, úgy ápolni a Gundel örökséget, hogy közben a vendégek modern elvárásai is megkapják a megfelelő tiszteletet" - olvasható az Eventrend Group közleménye a Dining Guide oldalán.

Fotó: Gundel.hu

Míg 2018 és 2020 között Litauszki Zsolt volt a Gundel étterem executive-séfje, a mesterszakács BDPST Grouphoz való átigazolását és az üzemeltetéstváltást követően ezt a pozíciót nem más, mint Wolf András fogja betölteni a jövőben. Az ismert séf szakmai háttere és a magyar konyha iránt való elkötelezettsége tovább viszi, ugyanakkor meg is újítja majd a Gundel étterem örökségét.

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg a legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon vagy a YouTube-on!

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...