A Budapest egyik legforgalmasabb részén található St. Andrea étterem 2015-ben nyílt meg, azóta pedig meghatározó szerepe van nemcsak a magyar gasztronómiai, de a borászati életben is. Az egri St. Andrea borászat éttermének konyháját az elmúlt öt évben Barna Ádám vezette, aki 2018-ban az év séfjének díját vehette át a Dining Guide Év Étterme Gálán.
A 2020-as év egyik legjobb éttermének séfje a jövőben egy hamarosan megnyitó vidéki étterem konyháját fogja vezetni, a St. Andrea új séfposztján pedig Kollár Endrét üdvözölhetjük, aki már a megnyitás óta sous-chefként dolgozik a saját borairól is híres exkluzív vendéglátóhelyen - derül ki a Dining Guide cikkéből.
Az étterem vezetője, Lizsicsár Miklós ezekkel a szavakkal búcsúzott Barna Ádámtól:
“A St. Andrea étterem, skybar és borászat nevében kívánjuk neki, hogy a következő években is találja meg az inspirációját, amely az elmúlt 5 évben a St. Andreában is vezette!"
Az étterem az új séf vezetésével továbbra is a minőségi ételek készítésére törekszik majd, a minőség iránti elkötelezettségük és vendéglátásról vallott filozófiájuk terén nem történik változás.
,,Hiszünk vendégeink hűségében és bizalmában, hogy az új fejezetet a St. Andrea étterem életében együtt nyithassuk meg!”
Ezeket olvastad már?
Rácz Jenő nekünk mutatta meg először készülő éttermét! – Nosalty...
Idén ősszel nyílik meg Rácz Jenő étterme, a Rumour by Rácz Jenő, melyet a Michelin-csillagos séf a Nosalty stábjának mutatott meg először.
Masszi- Rigó CsillaOdavan Gerendai Károly rendbontó ötletéért a külföldi sajtó
Így menti meg a vírushelyzet miatt létrejött nem mindennapi helyzetet egy Michelin-csillagos étterem.
NosaltyBudapest legújabb ramenezője izgalmas utazásra invitál: itt az Ensō
Tavaly már hosszan beszélgettünk a pop-up vacsoráiról ismertté vált Konyhakör alapítójával, Tenner Benjaminnal, most pedig megnéztük első állandó éttermüket, az Ensō-t.
NosaltyEgy igazi őszi-téli finomság lett Magyarország Cukormentes Tortája
Idén a székesfehérvári Szántó Éva nyerte meg a megtisztelő, Magyarország Cukormentes Tortája címet fűszeres, sütőtökös-ricottás alkotásával.
Nosalty