Oreo-rajongók, figyelem - kétemeletes keksztornyot dobnak piacra!

Aki szereti az Oreot, az most majd duplán boldog lesz.

Az Oreo a világ egyik legnagyobb kedvence kekszfronton - mi mondjuk teljes őszinteséggel gondoljuk, hogy a pilótakeksz sokkal finomabb, és az Oreo egész egyszerűen túl geil, de az tény, hogy Amerika-szerte megvesznek érte. Állítólag a legeladottabb keksz 1912-es piacra lépése óta, és az alaprecept pedig azóta szinte változatlan, bár sok változat, limitált kiadás készül azóta is. Az egyetlen változást a 2006-os év hozta, amikor a transzzsírokat elhagyva kissé módosították a receptet.

Gyakorlatilag a létező összes ízesítésben létezik már - maximum nálunk nem kapható - , de van már sós karamellás, epres sajttortás, szülinapi tortás, sütőtökös, lime-os, csokikrémes, kókuszkrémes, pillecukros, vaníliás, mogyoróvajas vagy mentás is - most viszont egy bizonyos kajablogger, nevezetesen a thejunkfoodaisle belengetett egy fotót, amiről azt állítják, hogy pontos termékfotó, és egy KÉT SZINTES OREO látható rajta!

ÍGY NÉZ KI:

Azért mi is ajánlunk pár édességet, ami belőle készült:

Oreo sajttorta sütés nélkül

Ez történik, ha keresztezzük egy oreo- és sajttorta-rajongó szülinapját és egy sütő nélküli nyaraló adottságait. Kicsit alakítottam egy itteni, isteni recepten, és voilá: kész a ...

Nem lehet tudni, mikor kerül piacra, de aki nem tud összefogni két szimpla Oreót, az tuti nagyon várja...

Örülünk?

Ezeket olvastad már?

via

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...