Ördög Nóra látványosan lefogyott, Majkától megjegyzést is kapott rá

A műsorvezető csodás átalakuláson ment keresztül, amit Majka egyszerűen nem tudott szó nélkül hagyni, bár nem a jó értelemben.

Ördög Nóra a hétvégén a Sztárban Sztár leszek! műsorban vendégeskedett, hogy népszerűsítse új műsorát, mely nem más, mint a jövő tavasszal induló Next Topmodel Hungary. Az egyik zsűritag, Majka kommentálta is a műsorvezető megjelenését.

Ördög Nóra látványosan lefogyott, Majkától megjegyzést is kapott rá

Majka megemlítette, mennyire lefogyott Ördög Nóra és feltette neki a kérdést: a műsor miatt van-e, hogy ő maga is úgy néz ki, mint egy modell. A műsorvezető megköszönte az énekesnek a bókot, azonban itt nem hagyta abba.

Csak kérdezem, hogy azért van-e ez... Nyilván ebben a műsorban a műsorvezetőnek is tip-topnak kell lennie! Nem állhatsz oda kis pocakkal, mint Attila

– utóbbit Majka Tillára értette.

Persze Tilla rögtön rákontrázott: „Milyen kis pocakkal? Ez hülye! Három kilót fogytam az utóbbi időben!"

Csak nyolcat kellett volna! 

– mondta Majka.

Pápai Joci sem hagyhatta szó nélkül Nóri fogyását, azonban ő a csodálatos szóval illette bámulatos eredményét.

Forrásunk volt.

Címlapkép: FotoCentral


Még több friss hír:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...