Ördög Nóra már évek óta nem maga főzi a karácsonyi vacsorát

A műsorvezető sokáig maga főzte a karácsonyi vacsorát, azonban férje, Nánási Pál megtiltotta neki.

Ördög Nóra a Kiskegyednek mesélt családja karácsonyi szokásairól. A műsorvezető elmesélte, hogyan készülnek fel az ünnepekre, továbbá azt is, hogyan töltik a szentestét.

A gyerekeim miatt fontos, hogy komolyan vegyük. Sokáig voltam karácsonymániás, de sajnos ez már a felnőtt életünkben annyira összekötődik az őrült rohanással. Nehéz, ezért évek óta van egy rituálénk, mert nem vagyok hajlandó hullafáradtan bezuhanni a karácsonyfa alá. Mesterségesen lelassítjuk magunkat, december 20-a környékén a barátnőmékkel, az összes gyerekkel elmegyünk wellnessezni, és csak 23-án jövünk vissza. Amikor mások még ajándékokért szaladgálnak, főznek, mi kicsekkolunk

– mesélte a lapnak Ördög Nóra.

A műsorvezető azt is megosztotta a rajongókkal, hogyan zajlik náluk a szenteste:

Nagyon sokáig én főztem a karácsonyi menüt, de a férjem néhány éve megtiltotta. Nem szeretné azt látni, hogy egész nap állok a konyhában. 24-én itthon vagyunk, délelőtt szomszédolunk, csinálunk nagy karácsonyi brunchokat. A pandémia alatt este rendeltünk étteremből karácsonyi vacsorát. Most is így lesz, vagy szépen felöltözünk, és elmegyünk étterembe. Mire hazaérünk, az angyalkák meghozzák az ajándékokat” – mondta a műsorvezető.

A két ünnep közötti időszakot többnyire a Balatonon töltik, 30-án azonban visszautaznak a fővárosba, ahol nagyszabású szilveszteri bulit tartanak a fotóstúdiójukban 80-100 vendéggel. Az újévet pedig ismét a Balatonon várják a gyerekekkel.

Forrásunk volt.

Fotó: Sajtószoba


Hírek, érdekességek, újdonságok:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...