Beállnak dolgozni Ördög Nóra gyerekei a balatoni boltba

Idén Mici és Vince is besegít a nagy hajtásba.

Ördög Nóráék évek óta a Balatonon töltik a nyarakat, ahol több kisboltjuk is található. Ördög Nóra elmondta, hogy idén nem terveznek többet nyitni, inkább a meglévő háromra koncentrálnának, jövőre pedig jöhet a negyedik üzlet.

Bár Nóráék minden percét élvezik a boltos létnek, idén ennek mégis némi határt akarnak szabni.

Néha muszáj lassítani, és szerencsére a férjem tudja, mikor kell megnyomni rajtam a stop gombot. Szilárdan elhatároztam, hogy az idei szezonban nem engedem, hogy teljesen beszippantsanak a boltok

– vallotta be a műsorvezető a Story magazinnak, aki nyáron a közös, családi programokra akar koncentrálni a balatoni nyár során.

A nyári szünetben Mici és Vince a szórakozás mellett szeretnének szüleiknek is segíteni, ezért úgy döntöttek, beállnak eladónak a kisboltba.

Azt mondták, az idei szezonban nagyon szeretnének besegíteni nekünk a boltba, úgyhogy Palkóval már agyalunk, milyen feladatot kapjanak. Ezzel egyúttal egy kis zsebpénzt is tudnak keresni

 – mesélte a műsorvezető.

Forrásunk volt.

Fotó: Sajtószoba


Még több érdekes cikket olvashatsz:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...