Te megtalálod a cseresznyék között megbúvó paradicsomot?

Nem hagyunk titeket becsapós feladvány nélkül ma sem! Nem lesz könnyű dolgotok, hiszen a több tucat cseresznye között kell kiszúrni az igen jól rejtőzködő paradicsomot. Neked vajon sikerül 5 másodperc alatt?

Elő a sasszemekkel, és oldd meg mai képrejtvényünket, amire mindössze 5 másodperced van! Legalábbis a legügyesebbek ennyi idő alatt képesek teljesíteni a feladványt.

Mai képrejtvényünk megfejtéséhez szupergyorsnak és sasszeműnek kell lenned, mert a cseresznyék között megbúvó paradicsom nagyon ügyesen beolvad környezetébe. 5 másodperc, nem több áll rendelkezésére azoknak, akik a legügyesebbek közé akarnak kerülni!

Vajon hol bujkál a paradicsom?

Nem egyszerű feladvány, pláne az 5 másodperces időkeret miatt, de neked menni fog!

Az idő sürget, mutasd meg mit tudsz! Vigyázz, mert a következő képen már a megoldást mutatjuk!

Ez nem volt egyszerű!

Neked sikerült észrevenni a cseresznyék között megbúvó paradicsomot?

Ha úgy érzed nagyon belejöttél, vagy csak szeretnél gyakorolni, hoztunk még néhány képrejtvényt:

Forrásunk volt.


Még több fejtörő, hogy gyakorolhass:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...