Igazi zseni vagy, ha 8 másodperc alatt megtalálod a banánok között a bumerángot!

Érkezik újabb feladványunk, aminek megfejtesére mindössze 8 másodpercet kaptok! A sok-sok kacér banán között ügyesen elbújt egy bumeráng. Te vajon megtalálod?

Ha te is szereted a képrejtvényeket, akkor a mait imádni fogod. 8 másodperced van, hogy megtaláld a banánok között rejtőzködő bumerángot!

Aki mai képrejtvényünket 8 másodperc alatt megfejti, az igazi zseni! A keszekuszán heverő banánok között kell fellelni a bumerángot, ami komoly próbatétel elé állítja a feladványt megfejteni vágyókat. Lássuk, neked vajon menni fog-e:

Te megtalálod a bumerángot a több tucat banán között?

Nem lesz egyszerű, de az igazi zseniknek menni fog!

8 másodperc áll rendelkezésre, hogy megtaláld a bumerángot. Vigyázz, kész, rajt! Vigyázz, mert a következő ábra már a megoldást mutatja!

Huh, jól elbújt!

Te megtaláltad a bumerángot?

Ha úgy érzed, nagyon belejöttél, vagy csak szeretnél gyakorolni, hoztunk még néhány képrejtvényt:

Forrásunk volt.


Még több fejtörő, hogy gyakorolhass:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...