9 omlós pite, amit egy ültő helyünkben be tudnánk tolni

Van, akinek álami süteménye egy gyors muffin vagy szaftos brownie, másokat egy omlós pitével le lehet venni a lábukról. Ha ti is ilyenek vagytok, az alábbi recepteket feltétlen mentsétek el!

Az omlós piték megannyi különböző formát és alakot ölthetnek, töltelékük is váltakozhat a csokistól egészen a gyümölcsösig. Akadnak tradicionális, már a nagyi által is sütött receptúrák, míg mások egészen újak, csak nemrég törtek be az omlós piték világába. Próbáltunk most kicsit mindegyikből meríteni: fogadjátok szeretettel az alábbi ínyenc listát!

  1. 1.

    Tejfölös tésztájú almás pite Grétitől

  2. 2.

    Kókuszpite

  3. 3.

    Vaníliás-túrós pite

  4. 4.

    Meggyes pite

  5. 5.

    Mézes-túrós pite

  6. 6.

    Gránátalmás torta

  7. 7.

    Naspolyás pite

  8. 8.

    Sütőtökös-almás lepény

  9. 9.

    Karamellás almás pite

Még több omlós pite vár itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...