5 tanács, amitől kevésbé lesz szenvedős az olajban sütés

Bármennyire is isteniek a ropogós bundájú, aranybarna ételek, a foszlós fánkok és más finomságok, amelyek az olajban sütés szüleményei, maga a konyhai folyamat ettől még nem lesz kevésbé utálatos. Éljük túl a dolgot minél kevesebb szenvedéssel, fogadjuk meg az alábbi tanácsokat!

Vannak esetek, amikor tényleg megkerülhetetlen az olajban sütés: például egy hatalmas tálca szalagos farsangi fánk megér ennyi macerát, ahogy a vasárnapi rántotthús-szeletek is olykor-olykor. Ilyenkor megembereljük magunkat, már jó előre rákészülünk az olajban sütés borzalmaira, és, ha tényleg minimális szenvedéssel meg akarjuk úszni az egészet, az alább javasolt lépéseket is megtesszük.

Nézd meg galériánkban, mely lépésektől lesz könnyebb az olajban sütés!

Olajban sült finomságok, amiket feltétlen készíts el:

Ropogós burgonyagolyók

A burgonya szerény alapanyag, sokoldalúsága miatt azonban királyi helyet foglal el a világkonyhában, a hasábburgonyától kezdve a krémes burgonyapürén át a megannyi comfort foodig. Most ...

Egészben sült süllő

Kicsit barbár módszerekkel készül, azonban minden fáradozást és kegyetlenkedést megér az egészben sült süllő. Ünnepek, jeles napok asztalait koronázhatja az impozáns fogasfogás, ami ...

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


További konyhai tippeket találsz itt:

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...