Ő Ábel Anita új szerelme, aki hamarosan megmutatja olasz főzőtudományát

16 év házasság után tavaly novemberben jelentette be válását Ábel Anita. Az Ide Süss! című műsor háziasszonyára úgy tűnik, ismét rátalált a szerelem. 

Ábel Anitáról válása után rengeteget cikkeztek arról, miért válhatott el 16 év házasság után férjétől és arról is, vajon mikor talál majd rá újra a szerelem. Úgy tűnik, a műsorvezető szívét sikerült elrabolnia a 36 éves olasz származású Roberto Favaro-nak.

De mit érdemes tudni Robertorol?

Roberto Favaro fiatal szülők gyermekeként édesapja által került Magyarországra, amely rögtön elvarázsolta őt és barátait is. A fiatal Robi középiskola után pszichológia szakra jelentkezett, ám az olasz Benetton cég már korán felkérte őt egyik ukrajnai varrodájának vezetésére.

23 éves korára Roberto már mindent elért, amit egy külföldi vállalkozó elérhet: egy 150 fős gyár vezetőjeként saját éttermet nyitott, így természetesen a gasztronómia sem állt tőle távol. A több éves gyári munka után éles váltás következett és Roberto teljes egészében a gasztronómia felé vette útját: ma már prémium olasz termékek (bor, szarvasgomba) behozatalával, és különleges húsok érlelésével foglalkozik.

A fiatal gasztroguru hamarosan saját videós sorozatait is elindítja, melyekben pontosan megírt receptek helyett az olasz életérzés szabadságával készít majd el különleges ételeket és megmutatja, hogy a szigorú receptek követése helyett hogyan lehet érzéssel, szórakozva finomabbnál finomabb ételeket készíteni.

Ezeket olvastad már?

via foodyny, címlapfotó:facebook

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek