Ő Ábel Anita új szerelme, aki hamarosan megmutatja olasz főzőtudományát

16 év házasság után tavaly novemberben jelentette be válását Ábel Anita. Az Ide Süss! című műsor háziasszonyára úgy tűnik, ismét rátalált a szerelem. 

Ábel Anitáról válása után rengeteget cikkeztek arról, miért válhatott el 16 év házasság után férjétől és arról is, vajon mikor talál majd rá újra a szerelem. Úgy tűnik, a műsorvezető szívét sikerült elrabolnia a 36 éves olasz származású Roberto Favaro-nak.

De mit érdemes tudni Robertorol?

Roberto Favaro fiatal szülők gyermekeként édesapja által került Magyarországra, amely rögtön elvarázsolta őt és barátait is. A fiatal Robi középiskola után pszichológia szakra jelentkezett, ám az olasz Benetton cég már korán felkérte őt egyik ukrajnai varrodájának vezetésére.

23 éves korára Roberto már mindent elért, amit egy külföldi vállalkozó elérhet: egy 150 fős gyár vezetőjeként saját éttermet nyitott, így természetesen a gasztronómia sem állt tőle távol. A több éves gyári munka után éles váltás következett és Roberto teljes egészében a gasztronómia felé vette útját: ma már prémium olasz termékek (bor, szarvasgomba) behozatalával, és különleges húsok érlelésével foglalkozik.

A fiatal gasztroguru hamarosan saját videós sorozatait is elindítja, melyekben pontosan megírt receptek helyett az olasz életérzés szabadságával készít majd el különleges ételeket és megmutatja, hogy a szigorú receptek követése helyett hogyan lehet érzéssel, szórakozva finomabbnál finomabb ételeket készíteni.

Ezeket olvastad már?

via foodyny, címlapfotó:facebook

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...