Nyomasztó képet posztolt Macaulay Culkin arról, milyen lenne a Reszkessetek betörők ma

Mindenki Kevin McCallistere, a Reszkessetek betörők egykori gyerekszínésze vicceskedő, kissé nyomasztóan őszinte fotóval reagált arra, hogy a Disney újraforgatja kultfilmjét.

Nemrég jött a hír, miszerint a Disney tervezi a Reszkessetek, betörők! és az Éjszaka a múzeumban remake-jét, hogy a fiatalabb generációkat is megszólítsa - az egy dolog, hogy nem feltétlen tudjuk, mit gondoljunk erről, de a másik, hogy erre a világ egyik leghíresebb karácsonyi filmjének sztárja, a pár éve újra ereje teljében levő Macaulay Culkin mit reagált.

via GIPHY

Twitterére posztolt egy kissé nyomasztóan őszinte fotót magáról válaszként, amint egy csufi, kopott, barna kanapén, puhos hasán felszúszott pólóban, alsógatyában, ölében laptoppal valamiféle nem túl gusztusos rendelt kaját eszeget magányosan, utalva a film azon jeleneteire, ahol Kevin otthon, egyedül, megpakolt tányérokkal tömi magába, amihez éppen kedve van, és anya nem szól rá.

Így:

via GIPHY

A kép alá az "Így nézne ki a Reszkessetek betörők, ha most forgatnánk" képaláírást biggyesztette - hát, reméljük, csak viccelt! :D

ÍME A FOTÓ:

https://twitter.com/SEGAbits/status/1159220331027914752?ref_src=twsrc%5Etfw

Mi a benyomásotok? :)

Ezeket láttad?

Ezeket olvastad már?

via 24.hu

címlapfotó

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...