Játssz velünk, és nyerj páros belépőt a Főzőtanfolyam (újra)kezdőknek című filmre

Odavagy a főzésért, és mellette még a moziért is rajongsz? Akkor pont te vagy az, akit keresünk! Nyereményjátékunk keretében most páros belépőt nyerhetsz a Főzőtanfolyam (újra)kezdőknek című filmre, ami egyesíti a mozizás és a konyhaművészet szenvedélyét.

A játékban való részvételhez nincs más dolgod, mint ellátogatni a Nosalty Instagram-oldalára, és a kapcsolódó poszt alatt helyesen válaszolni az alábbi kérdésre:
Ki a film rendezője?

  • A. Anna Fredriksson
  • B. Lasse Enersen
  • C. Annika Appelin

A játék időtartama: 2022. június 2-7. Sorsolás időpontja: 2022. június 17. 15:00

A részletes játékszabályzatot ITT találod.

Játssz velünk, és nyerj!

Nevetéssel fűszerezett moziélmény

Karin és a férje, Stan a 40. házassági évfordulójuk alkalmából egy hatalmas ünnepséget szerveznek. Miközben a barátaik a boldogságukra koccintanak, Karin rájön, hogy Sten korábban hűtlen volt hozzá. A nő egész életében a férjéről és a lányukról gondoskodott, most pedig élete egyszeriben széthullott.

Egy régi barátnője rábeszéli Karint, hogy terápiás célból csatlakozzon egy főzőtanfolyamhoz, amelyet nem más, mint a híres szakács, Henrik vezet.

A konyhában, a fűszeres és az ínycsiklandozó ételek között Karinnak nem csupán az életkedve tér vissza barátnői társaságában, de a főzés rég elfeledett szenvedélyét is újra felfedezi, és talán még a szerelem is megint rátalál.

Fotók és címlapkép: Vertigo Média

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...