12 csupaszín nyári saláta a grillen sült finomságok mellé

Nyáron a konyha is a kertbe költözik: a teraszon sütögetünk, omlós húsok, szaftos zöldségek és nyúlós sajtok készülnek a grillen. Ezek mellé pedig mi sem esik jobban, mint egy nagy tál harsány és frissítő saláta.

  1. 1.

    Gyors és nagyon zöld quinoasaláta

  2. 2.

    Friss rukkolasaláta kecskesajttal

  3. 3.

    Színes saláta kesumajonézzel

  4. 4.

    Veganézes krumplisaláta

  5. 5.

    Horiatiki, az igazi görög saláta

  6. 6.

    Mediterrán orzosaláta

  7. 7.

    Nyers gombasaláta citrommal

  8. 8.

    Kínai ropogós zellersaláta

  9. 9.

    Mentás epres avokádósaláta

  10. 10.

    Pirított-zöldséges pitypangsaláta

  11. 11.

    Zöldfűszeres paradicsomsaláta

  12. 12.

    Sültkukorica-saláta grillezett cukkinivel

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...