27 csodásan nyári, színes-szagos fogás, amitől ez lesz a kedvenc évszakod

A lecsón, töltött paprikán és karalábén, a lángoson vagy a borsólevesen túl is viríthatunk igazi, nyári, színes-szagos, friss és üde, újhullámos receptekkel, ötletekkel! Nagyon nyári szépségeket mutatunk most Nektek.

  1. 1.

    Ropogós kovászos uborka

  2. 2.

    Bazsalikompesztós krumplis tészta

  3. 3.

    Cseresznyés-diós piskóta

  4. 4.

    Olasz padlizsánragu gombával

  5. 5.

    Zöldfűszeres töltött karalábé

  6. 6.

    Labneh a kert kincseivel

  7. 7.

    Zöld shakshuka

  8. 8.

    Epres Charlotte

  9. 9.

    Sültkarfiol-krémleves paprikasalsával

  10. 10.

    Sütés nélküli málnás joghurtkocka

  11. 11.

    Cukkinis nokedli olasz paradicsomszósszal

  12. 12.

    Újburgonya-saláta házi majonézzel

  13. 13.

    Vegán tökfőzelék

  14. 14.

    Retró strandos lángos

  15. 15.

    Legfinomabb főtt kukorica

  16. 16.

    Shakshuka, a Közel-Kelet lecsója

  17. 17.

    Görög gyümölcsleves

  18. 18.

    Füstös kukorica salsa

  19. 19.

    Málnás pite

  20. 20.

    Hagyományos lecsó sült kolbászkarikákkal

  21. 21.

    Rozmaringos csirkemell grillzöldségekkel

  22. 22.

    Hagyományos töltött paprika

  23. 23.

    Sós karamellás fagylalt

  24. 24.

    Padlizsánropogós tejfölbundában

  25. 25.

    Mennyei meggyleves

  26. 26.

    Joghurtos barackhab

  27. 27.

    A legegyszerűbb borsóleves óriásnokedlivel

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...