Bezárt a főváros legjobb tésztázója, ez nyílik a helyén

A Nudli tésztakantin a koronavírus-járvány közepén lett a belvárosiak egyik kedvenc ebédlőhelye, az étterem azonban idén nyáron bezárt, helyén pedig új vendéglátóhely nyílik.

A koronavírus-járvány közepén nyitott Nudli tésztakantin meglepő energiával robbant be a pesti éttermi forgatagba. A Gerendai Károly és a Világevő gasztroblogger, Jókuti András közös ötletei alapján nyílt étterem júniusban jelentette be, hogy ideiglenes szünetre megy a csapat, alig egy napja viszont újabb Facebook-posztban adták hírül, hogy az Október 6. utcában található étterem teljesen átalakul, helyén pedig a Costes-csoport executive séfje, Molnár Márk nyitja meg hamarosan új, ázsiai ételeket kínáló bisztróját.

Ahogy a Dining Guide írja, a vendéglátás jelenlegi helyzetében másfél év alatt nem futotta be neki szánt pályáját a Nudli, ezért a többségi tulajdonos, Gerendai Károly úgy döntött, inkább teljesen átalakítják a helyet, amely a jövőben Costes Izakaya néven kívánja majd megszólítani az ázsiai konyha szerelmeseit.

Molnár Márk több tízéves vendéglátós tapasztalattal rendelkezik, amellett, hogy ő a Michelin-csillagos Costes Downtown executive séfje, az ő irányítása alá tartozik a Lupa-tónál található Costes Beach Club és a Costes Szigliget is. A séf hosszú ideig élt Ázsiában, így nagy rálátása van az ottani gasztrokultúrára, különösen a vietnami és a japán konyha áll közel hozzá.

Forrásunk volt.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...