6 szobanövény, ami oly' szép virágos, hogy húsvéti dekornak is beillik

Növényekből sosem elég, ez tény, a tavasz közeledtével pedig még inkább megnő a szobanövények iránti szeretetünk: szerezzünk be márciusra olyan fajtákat, melyek színes virágjaikkal húsvéti dekornak is beillenek!

Nemcsak a lakás levegője, hanem a szemünk és a lelkünk is megköszöni, ha körbevesszük magunkat élő, buja, mutatós szobanövényekkel, jöjjön tehát a jó öreg diffenbachia, az anyósnelv, a monstera és a futóka. Na de mi van akkor, ha most, a tavasz első hónapjában színes virágokat hozó zöldekre vágyunk, melyek akár húsvéti dekoráció gyanánt is megállják a helyüket?

Ne csak tulipánban gondolkodjunk húsvétkor!

Hoztunk pár olyan mutatós szobanövényt, mely gyönyörű tavaszi virágokkal kápráztat el minket és a családot, már-már dekorációs elemként feldobva lakásunkat.

Kattintsatok a képre, nyílik a galéria!

Forrásunk volt.


Még több növényes cikk erre:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...