Nosalty Nyári Receptversenyünk lezárult, nézzétek meg, kik a nyerteseink!

Nyári Receptversenyünkben az idei nyár legizgalmasabb ízeit kerestük, és meg is találtuk őket. Mutatjuk a nyerteseket!

Receptversenyünket július második felében indítottuk el, a cél pedig az volt, hogy ráleljünk a legjobb nyári fogásokra. A friss salátáktól kezdve, a könnyed tortákon át, egészen a jégkrémekig bármilyen receptet beküldhettek a Nosalty gasztroközösség tagjai, a lényeg csupán annyi volt, hogy új kreáció legyen. Összesen 188 csodás recept érkezett tőletek, amiből három nyertes, és egy különdíjas alkotást kellett kiválasztanunk. Egyáltalán nem volt könnyű a dolgunk hiszen jobbnál jobb pályaműveket láthattunk, olyannyira nehéz volt a döntés, hogy végül két különdíjat is odaítéltünk. Íme a nyertes fogások, és az értük járó nyeremények:

Fődíjasunk: NapsütötteVidékünkön – Izlandi ribizlileves, nyereménye egy 3in1 botmixerszett

2. díjasunk: Judit69 - Joghurtos-citromos túrótorta Judit konyhájából, nyereménye egy hosszúszeletes kenyérpirító

3. díjasunk: Happygirlkitchen – Zöldfűszeres rántott hús spenótos pestóval, nyereménye egy vízszűrő kancsószett mechanikus kijelzővel

Lett két különdíjasunk is! Sárika konyhája-Bíró Sára, Paradicsomos-cukkinis kencéje

és Szakál Benjámin, Tiramisu brownie-ja. Nyereményük egy Nosalty ajándékcsomag!

Szívből gratulálunk a győzteseknek! Mindenkinek köszönjük a részvételt és a fantasztikus recepteket!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk