Összeválogattunk néhány receptfotót a Nosalty oldaláról. Kíváncsiak vagyunk, te felismered-e a képek alapján az ételeket!
Több mint 70 ezer receptünk van már az oldalunkon. Most kiválogattunk belőlük néhányat, kíváncsiak vagyunk, hogy kitaláljátok-e, hogy a képek milyen ételt takarnak.
Neked hányat sikerült eltalálnod? Ha szeretnéd otthon is elkészíteni a tesztben szereplő ételeket, akkor irány a recept:
Tofurajongók figyelem, íme a húsmentes húsvét sztárja: a mázas, sült tofusonka! Egy szelet kaláccsal és némi friss, sózott zöldséggel tökéletes húsvéti reggeli lesz belőle, de ...
Wellington módra nem csak húsféléket lehet elkészíteni, hanem bizony zöldségeket is. Hatalmas tésztarajongóként már régóta ki akartam próbálni céklával, és bizony a sok ...
A lakodalmas barackok a mulatós lagzik, egyik elmaradhatatlan, ám szinte ehetetlenül tömény aprósüteménye, amit persze mindenki imád. Legalábbis egyet biztosan megeszik belőle, mert ...
Egy nagyon közkedvelt és hagyományos teasüteményt készítettünk: Nérót, méghozzá vaníliás és csokis változatban, finom házi baracklekvárral és csokoládéval lecsorgatva. Isteni ...
A brassóiról rengeteg legenda kering - hogy a brassói gyorsvonaton készült először, mások szerint Brassóban találták ki. A helyzet az, hogy már a XIX. századi szakácskönyvekben is ...
Cékla, mint süti alapanyag? Ha eddig csak az agyonfőzött, ecetes, szeletelt savanyúságot ismerted, akkor éppen itt az ideje, hogy az eddig haszontalannak, sőt egyenesen bosszantónak vélt ...
A gravlax eredetileg pácolt lazac. Ez talán a legszebb húsú hal, és ha megnézitek, milyen egy pici sütés és pácolás után a sárgarépa, vigyázzatok, akár össze is téveszthetitek vele!
Padlizsánból készült, ropogós, vegán "szalonnát" készítettünk, ami változatosan elkészíthető és nagyon ízletes növényi alapú alternatíva lett. A hajszálvékonyra felszeletelt ...
Mogyoró, dió, pisztácia – ezeket a magvakat nagyjából mindenki egyből felismeri, de mennyire vagy benne biztos, hogy néz ki a makadámdió vagy éppen a paradió?
Velünk ez az év is jól indul. Vonzó kínálatunkból most számos termékünket extra nagy kiszerelésben, még jobb áron kínáljuk számodra, aktuális akcióinkkal pedig egyenesen a konyhádba hozzuk Amerikát!
Én kilós pudingport szoktam vásárolni neten, így nincs soha gondom, ha valamit épp kitalálok, és megszeretném valósítani. Egykönnyen kész ez a finom, desszertgolyó, és ha jól ...
Egész biztos hogy a kedvenc lekvárok képzeletbeli dobogóján a narancslekvár ott állna, méghozzá annak is az igazi brit verziója, a marmalade! A téli narancsszezon egyik csúcspontja a ...
Február sem hagyja, hogy otthon üljetek a négy fal között: minden hétvégére jut valami izgalmas, ízekkel teli program országszerte. A disznótorostól kezdve a pálinka- és likőrfesztiválon át egészen a mentesfesztig (ha kímélnéd a gyomrod), rengeteg program vár országszerte!
Velünk ez az év is jól indul. Vonzó kínálatunkból most számos termékünket extra nagy kiszerelésben, még jobb áron kínáljuk számodra, aktuális akcióinkkal pedig egyenesen a konyhádba hozzuk Amerikát!
Bármely lefolyóról is legyen szó, hétköznapi jelenség, hogy eldugul, amihez sokszor nem elég az ecet vagy a szódabikarbóna. Ne hívd rögtön a vízszerelőt, ugyanis Napi Tippünk segít kitisztítani a lefolyót egyetlen olcsó anyaggal!
A tojásfőzés önmagában megpróbáltatás tud lenni, ha éppen nem találjuk el a kívánt lágyságot-keménységet. Na de a tojáspucolás! Mutatjuk, hogy jön le majd egészen könnyedén a főtt tojás héja egy olcsó alapanyag segítségével.
Ezt a hetet izgalmas levesek, darált húsos főételek és különféle elképesztő fánkok körében töltjük, és megígérjük, hogy imádni fogjátok az összes receptet, hétfőtől vasárnapig.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!