Szombaton csatlakozz az Etesd élő főzőpárbajához te is

Az Etesd a dokit 2020 márciusában, a koronavírus-járvány első hullámában hívta fel magára a figyelmet páratlan kezdeményezésével, amikor is a túlterhelt egészségügyi dolgozók segítségére siettek: főztek rájuk, és azóta sem álltak meg. 2021. május 8-án, szombaton a Nosalty-val közös Facebook live főzőverseny keretein belül pedig neked is lehetőséged nyílik arra, hogy megismerd őket, miközben szuperül szórakozol.

Több, mint egy évvel ezelőtt a koronavírus-járvány példa nélküli kihívás elé állította a világot és az emberiséget. Bár senkinek sem volt könnyű ez az időszak, a legnagyobb teher talán az egészségügyi dolgozók vállát nyomja, akik erejükön felül állnak helyt a frontvonalban. Számukra biztosít naponta friss és tápláló meleg ételt az Etesd Nonprofit Közhasznú szervezet az 'Etesd a dokit 3' kampányában, azóta is töretlenül – mára több, mint 85 ezer adag ételt kiosztottak.

Az alapítók: Pancsovay Zita, a Borganika háziasszonya és séfje, illetve Serfőző Márta, partnerkapcsolati vezető, Drégelyi Xenia, gazdasági vezető. Velük készült interjúnkat itt olvashatjátok.

Most szombaton, azaz 2021. május 8-án 17 órától páratlan esemény vár rátok: az Etesd két főtámogatójával, a Nosaltyval valamint a Big Green Egg Magyarországgal karöltve Facebook LIVE főzőműsorral és egy igazi konyhai összecsapással vár titeket:

A piros sarokban az ízbombázó poéngyáros, Mucsi Zoltán, a kék sarokban pedig ellenfele, Hajnóczy Soma, aki ezúttal a receptjeinket varázsolja elénk. A műsor házigazdája Ráskó Eszter lesz, aki különösen csípős nyelvvel értékeli majd a két párbajozót!

– írják Facebook-oldalukon.

Az eseményhez bárki csatlakozhat, hogy jobban megismerje a kezdeményezést, a sztárvendégeket vagy akár a kedvenc dokimenüket is.

Kövessétek élőben az eseményeket a Nosalty vagy az Etesd.hu Facebook-oldalán
2021. május 8-án szombaton 17 órától!

Ott találkozunk!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...