Minden, amit tudnod kell a Nosalty Élményfőzés kezdeményezésről

Új irányt mutat az online termékek piacán a Nosalty. Az Élményfőzés projekttel vezeti be innovatív üzleti modelljét a népszerű gasztromagazin.

Folytatja a gasztrotársadalom közösségépítését a Nosalty, amely az Élményfőzés elnevezésű projektjével a hazai piacon egy teljesen új és egyedi formátummal jelentkezett. A kezdeményezés a tartalmi újdonságok mellett egy hosszú távon is működő, innovatív üzleti modell bevezetését is jelenti, illetve így kívánja csökkenteni az ingyenes tartalomszolgáltatókra jellemző általános piaci kitettséget. A felületre regisztrálók az ország bármely pontjáról csatlakozhatnak az „online konyhákban” zajló programokhoz.

Minden, amit tudnod kell a Nosalty Élményfőzés kezdeményezésről

A Nosalty számára az innováció, valamint a termékfejlesztés mindig kiemelkedő szereppel bírt, ám amellett, hogy a szerkesztőség folyamatosan frissülő tartalmakat készít az olvasók számára, rendszeresen indít közösségépítő programokat is. Tavaly, a Házimenza elnevezésű projekt során bebizonyosodott, hogy van igény az otthoni közös főzésekre, és a hasonló, élményalapú programokra. Ennek fényében hívta életre legújabb, regisztrációs díjhoz kötött kezdeményezését Magyarország piacvezető online gasztromagazinja.

A résztvevők az „online konyhákban” olyan hírességekkel főzhetnek együtt élőben, mint Steiner Kristóf, Gáspár Bea, Fancsikai Eszter, Sztarenki Dóri vagy éppen Sass Dani

A most induló Élményfőzés projekt azért is egyedülálló, mert ingyenes tartalomszolgáltatóként, a hirdetői piacon alapuló üzleti modellünk mellé tudtunk találni új bevételi forrást. Nálunk a tematikából adódóan a klasszikus fizetőkapus modell, a Paywall nem feltétlenül működőképes, de egy ilyen szolgáltatás esetében számíthatunk olvasói árbevételre. Ezt az első pár nap eladási adatai már alá is támasztják

nyilatkozta Krankovics Béla, a Nosalty digitális lapigazgatója

Az Élményfőzés projekt során öt hétvégén keresztül öt ismert ember készít el egy-egy ízletes, laktató, és nem utolsó sorban egészséges fogást. A résztvevők az „online konyhákban” olyan hírességekkel főzhetnek együtt élőben, mint Steiner Kristóf, Gáspár Bea, Fancsikai Eszter, Sztarenki Dóri vagy éppen Sass Dani. A Knorr támogatásával megvalósuló programsorozathoz az ország bármely pontjáról lehet csatlakozni, csupán egy szimpatikus receptet, valamint a kedvenc sztárt kell kiválasztani.

Készíts Steiner Kristóffal tacot feketebabpürével, sült zöldségekkel és salsával

A hozzávalókat házhoz szállítják, így a résztvevőnek nincs más dolga, mint a saját konyhájából online csatlakozni a főzésekhez. A receptek alapanyagait a jövő élelmiszereiből válogatják össze. Az élelmiszerek minősége kiemelten fontos, ezt pedig a projekt logisztikai és beszállítópartnere, a NekedTerem Magyarország Kft. biztosítja. További részletek az Élményfőzés platformján.


Tudj meg még többet az Élményfőzés projekthez kapcsolódó eseményekről:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...