2021 utolsó kreatívos Best.net versenyén 113 pályaműből 2 elismeréssel is díjazták a Nosalty & Knorr közös projektjét, az Élményfőzés nevű online eseménysorozatot. A verseny célja, hogy megtalálja a legsikeresebb digitális kommunikációs kampányokat és online megoldásokat a magyar piacról.
Az Élményfőzés online eseményei során egyedül, barátokkal és a családdal főzhettetek velünk az ország minden pontjáról, erősítve az otthon főzés élményét és közösségépítő erejét.
A versenyen két kategóriában is döntős lett a kezdeményezés: Digitális esemény és Innovatív megoldások kategóriában is ezüst éremmel értékelte a szakmai zsűri a projektet.
Nagyon örülünk a díjaknak, de annak még inkább, hogy a jó hangulatú közös online élményfőzések által sikerült szombat estére összehozni egymással a családokat és a barátokat is. Az idei évre is tervezünk új eseményeket, tartsatok velünk!
nyilatkozta Krankovics Béla, lapigazgató.
A jövő élelmiszereit is népszerűsítettük!
Tavaly ősszel indítottuk el az Élményfőzést, melynek keretein belül saját otthonotokból főzhettetek velünk, minden héten más sztárral. A nem szokványos eseményeken a tematika is előremutató volt, a Knorr & WWF Future 50 Food koncepcióját követtük, ahol a jövő élelmiszerei kerültek fókuszba. Steiner Kristóffal tacot készítettünk feketetbabpürével és salsával, Fancsikai Eszter vegán hariráját mutatta meg nekünk, Sztarenki Dóra igazi olasz fortélyokat tanított a céklás rizottó elkészítéséhez, Gáspár Bea megismerkedett a hajdinás köles adta lehetőségekkel, Sass Dani pedig a legegyszerűbb brokkolikrémlevesből hozta ki a maximumot.
Címlapkép: kreativ.hu