Ez a kép sokaknál megkérdőjelezi Nigella Lawson főzőtudását

Steaket készíteni igazi művészet, sokan inkább bele sem kezdenek otthon, hiszen rengeteg buktatója van a hús sütésének. Nigella Lawson néhány napja Instagram-oldalára töltötte fel frissen elkészült marhasteakjét, a közönség azonban nem volt elragadtatva a végeredménytől.

A híres angol szakács, Nigella Lawson szinte minden nap feltölt saját közösségi oldalára valamilyen gusztusos ételt, legutóbb azonban nem kapott túl sok dicséretet frissen elkészült marhasteakjére. A tévés főzőműsorokból is ismert, megannyi szakácskönyvet kiadott Nigella igazi, véresre sütött marhahúst posztolt Instagram-oldalára.

Ahogy azt a 24.hu is megírta, a zöld mártással (petrezselyem, metélőhagyma, citromhéj és -lé, szardella, chili és olívaolaj) és újkrumplival tálalt húsra többen is azt írták, hogy nem sült át teljesen és nyers, egyesek pedig poénkodni sem voltak restek a fotó láttán:

  • „Ezt egy jó állatorvos még megmenthetné."
  • „Szegény még életben van!”
  • „Alig várom, hogy készen is lássam!”

Nos, a sztárszakács követői nem voltak egyhangúan elégedettek a látvánnyal, és nem ez az első eset, hogy Nigellát előveszi a közönség egy furcsa receptje miatt. Néhány éve egyik kedvenc filmjének receptjét elkészítve tejszínt tett a carbonara tésztára (ez sok olasz szemében főbűnnek számít).

Címlap: John Parra/Getty Images


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...