Ez a kép sokaknál megkérdőjelezi Nigella Lawson főzőtudását

Steaket készíteni igazi művészet, sokan inkább bele sem kezdenek otthon, hiszen rengeteg buktatója van a hús sütésének. Nigella Lawson néhány napja Instagram-oldalára töltötte fel frissen elkészült marhasteakjét, a közönség azonban nem volt elragadtatva a végeredménytől.

A híres angol szakács, Nigella Lawson szinte minden nap feltölt saját közösségi oldalára valamilyen gusztusos ételt, legutóbb azonban nem kapott túl sok dicséretet frissen elkészült marhasteakjére. A tévés főzőműsorokból is ismert, megannyi szakácskönyvet kiadott Nigella igazi, véresre sütött marhahúst posztolt Instagram-oldalára.

Ahogy azt a 24.hu is megírta, a zöld mártással (petrezselyem, metélőhagyma, citromhéj és -lé, szardella, chili és olívaolaj) és újkrumplival tálalt húsra többen is azt írták, hogy nem sült át teljesen és nyers, egyesek pedig poénkodni sem voltak restek a fotó láttán:

  • „Ezt egy jó állatorvos még megmenthetné."
  • „Szegény még életben van!”
  • „Alig várom, hogy készen is lássam!”

Nos, a sztárszakács követői nem voltak egyhangúan elégedettek a látvánnyal, és nem ez az első eset, hogy Nigellát előveszi a közönség egy furcsa receptje miatt. Néhány éve egyik kedvenc filmjének receptjét elkészítve tejszínt tett a carbonara tésztára (ez sok olasz szemében főbűnnek számít).

Címlap: John Parra/Getty Images


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek