Ez a kép sokaknál megkérdőjelezi Nigella Lawson főzőtudását

Steaket készíteni igazi művészet, sokan inkább bele sem kezdenek otthon, hiszen rengeteg buktatója van a hús sütésének. Nigella Lawson néhány napja Instagram-oldalára töltötte fel frissen elkészült marhasteakjét, a közönség azonban nem volt elragadtatva a végeredménytől.

A híres angol szakács, Nigella Lawson szinte minden nap feltölt saját közösségi oldalára valamilyen gusztusos ételt, legutóbb azonban nem kapott túl sok dicséretet frissen elkészült marhasteakjére. A tévés főzőműsorokból is ismert, megannyi szakácskönyvet kiadott Nigella igazi, véresre sütött marhahúst posztolt Instagram-oldalára.

Ahogy azt a 24.hu is megírta, a zöld mártással (petrezselyem, metélőhagyma, citromhéj és -lé, szardella, chili és olívaolaj) és újkrumplival tálalt húsra többen is azt írták, hogy nem sült át teljesen és nyers, egyesek pedig poénkodni sem voltak restek a fotó láttán:

  • „Ezt egy jó állatorvos még megmenthetné."
  • „Szegény még életben van!”
  • „Alig várom, hogy készen is lássam!”

Nos, a sztárszakács követői nem voltak egyhangúan elégedettek a látvánnyal, és nem ez az első eset, hogy Nigellát előveszi a közönség egy furcsa receptje miatt. Néhány éve egyik kedvenc filmjének receptjét elkészítve tejszínt tett a carbonara tésztára (ez sok olasz szemében főbűnnek számít).

Címlap: John Parra/Getty Images


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...