Magyar keramikusművészek táljait használja Nigella Lawson

Hoppá! Úgy tűnik, az angol sztárszakács egy magyar márka kerámiatáljait használja ételfotói elkészítéséhez. A keramikusművészek különleges darabjait nemcsak hogy megvásárolhatod, de akár te magad is elkészítheted!

Nigella Lawson napi rendszerességgel tölti fel receptjeit Instagram-, valamint Facebook-oldalára. Ezek között a fotók között rengeteg tésztakülönlegességet, húsételt és zöldséges mártogatóst találunk, ráadásul nemcsak az ételek, de a fotózás során felhasznált edények, tálak is külön megérnek egy misét!

A szemfüles magyar követők most egy igazán speciális tálra lehettek figyelmesek, ugyanis Nigella a múlt szombaton egy magyar keramikusművész-páros egyedi táljába tálalta különleges tengerisünös tésztáját.

Az egyedi tál Neuvirth Judit és Födő Gábor kezének munkáját dicséri, a néprajzzal és képzőművészettel foglalkozó páros évek óta sikeresen viszi közös, Apacuka Ceramics névre keresztelt vállalkozását, mely nemcsak egyénre szabott kerámiák készítésével foglalkozik, saját alkotóterükben bárki elkészítheti saját, egyedi formájú, mintázatú és színű kerámiáját.

Az Apacuka munkásságára Nigella már korábban is felfigyelt, 2017-ben megjelent At my table című könyvében ugyanis csak Judit és Gábor kerámiatáljait használta a képes illusztrációkhoz.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...