A "Nicsak, ki beszél!" sztárjának olasz típusú konyhája egy csoda

Kirstie Alley, a Nicsak, ki beszél sztárjának kaliforniai otthona maga a csoda. És a konyha? Arra nehéz bármit is mondani!

Az 1932-ben épült olasz stílusú kúrián Kirstie Alley és családja közel két évtizedig élt. A villa jelenleg 12 millió dollárért eladó.

Ennek apropóján pedig csodálatos képek készültek a ház belső helyiségeiről is. A hat hálószobás, hét fürdőszobás villa egyes részei - mint például a nappali vagy az előszoba - csodálatos díszítést kaptak. Kicsit olyan, mintha egy olasz kastélyban találnánk magunkat. A házhoz egyébként kisebb patakok, tavak is tartoznak, amik csak tovább emelik a hely fényét.

A tágas, eleganciával itatott helyiségek mellett természetesen a konyhán is megakadt a szemünk, ami egyszerre modern és klasszikus is, és aminek még a zöld, magasfényű csempe is szuperül áll. A konyha egyediségét egyértelműen a központi elem, a csillár adja. Kicsit ódzkodva vennénk fel a kötényünket egy ilyen „úri” konyhában, de annyi biztos, aki itt főz, király vagy királynőként teszi!

Érdekes választásnak bizonyultak az étkezőben lévő színes, inkább fotelre emlékeztető székek, de a színeltolás miatt szervezésén elkülönül a konyhától, így nem túl zavaró.Az elegancia és a hatalmas csillárok az egész házban jelen vannak, így a hálószobában is:

Nehéz eldönteni, hogy beköltöznénk-e vagy sem egy igazi, 21. századi kastélyba, de annyi biztos, hogy a konyhát elfogadnánk úgy, ahogy van!

Ezeket olvastad már?

via Today

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...