Nézegessetek nagyon furcsa helyekre épült éttermeket - melyikben költenétek el a vacsorát?

Éttermeket mutatunk szerte a világból, amik igencsak rendhagyó helyszínekre épültek - némelyik csodálatosan lenyűgöző, némelyik rémisztő, de izgalmas. Melyiket választanád?

Éterembe menni mindig kicsit különleges, kicsit izgulós, talán annak is, akinek szinte mindennapos - egy külön program, és végre nem otthon főzöl vagy rendelsz, hanem azt eheted, amire tényleg vágysz. Már ha jó helyet választasz. A következő éttermek viszont nem csak ételeikben, hanem helyszínükben is extrák, bár némelyiktől rendesen beijednénk a való életben - te szívesen vacsoráznál például egy folyó felett lógva, szorosan belekötözve a székedbe? Az insider válogatásából szemezgettünk.

Nézzük a totál rendhagyó helyszínre épült éttermeket - fotókon!

Ezeket olvastad már?

címlapfotó

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...