Vagy azért, mert tanulni lehet belőle, vagy csak azért, mert jó nézni, ahogy megszabadulnak héjuktól vagy magjuktól a soron következő ételek. Egy gránátalma, majd egy pisztácia, egy kaliforniai paprika, egy árva garnélarák, egy kiwi, egy krumpli, egy tojás és egy darab meggy!
NÉZD, nincs is más dolgod:
Ezt is nézd meg!
11 étel, amit eddig rosszul pucoltál és vágtál
Ezeket olvastad már?
Így kell kinyitni egy 24 hónapos parmezángurigát - lebilincselő videó...
Meglepően lebilincselő nézni, ahogy kézzel fogható, sok-sok éves szakértelemmel felvágják ezt a 2 éves parmezánsajtot...
Brecz JuditHogyan csórjunk pizzát szakszerűen?
Ha valaki függője a pizzának, rögtön arra törekszik, hogy minél nagyobb szeletet tudjon megszerezni belőle. Egy videóból kiderül, hogyan lehet ezt feltűnésmentesen megtenni!
adminÍgy még biztos nem pucoltál narancsot
Valljuk be, a narancspucolás és hámozás nem a legkellemesebb gyümölcstisztítási feladatok közé tartozik. Számos eszköz és trükk létezik már, de mind közül ez lesz a kedvenced!
Hering AndrásAz egyik leghasznosabb videó, amit valaha láttál - így oltsd...
A videó, amire egyöntetűen hőköltünk hátra a szerkiben - lényegretörő, rövid, tényleg hasznos és meglepő. Így, és csakis így kell égő olajat oltani!
Brecz Judit