Nézd meg, ahogy Lakatos Márk elkészíti a legutáltabb ovis ételt!

Most egy nagyon érdekes étellel készültem nektek! Egy olyan specialitást fogok elkészíteni, amit szívből gyűlöltem az óvodában, ez pedig a finomfőzelék.

Az ünnepek utáni habzsolás mérséklésére egy kímélő főzelékkel készültem most nektek. Emlékeztek még az óvodai menza ragacsos ételére, a finomfőzelékre? A Konyhafőnökben újraértelmeztem ennek - az általam nagyon utált - ételnek a receptjét.

Halibutfilé finomfőzelékkel

Batonokra, azaz egyforma téglatestekre vágott zöldségekkel, mascarponés krémmel és egy szép szelet sült halibuttal, azaz laposhallal kiegészítve mutatok be most nektek egy olyan finomfőzeléket, ami tényleg finom - és még én is megeszem.

Nézzétek!

A receptet itt találjátok, hamarosan pedig újabb finomságokkal jelentkezek.

Csók,

Márk

És ezt olvastad már a Nosalty magazinján?

Lakatos Márk a második receptvideójában egy nem mindennapi desszertet tálal Nektek

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek