A sasszemű nézőket is összezavarja a Netflix új tortás sorozata

Hiába a tűpontos látás, a Netflix új tortás műsorában még a legélesebb szemű versenyzők is csak megtippelni tudják, süti-e vagy nem, amit eléjük tesznek.

A minap adta hozzá kínálatához legújabb gasztroműsorát a Netflix. Az Is it cake?Süti vagy nem süti? című sorozat szemet kápráztató tortacsodákat mutat meg, a hasonlatot pedig most szó szerint értjük. Táskák, cipők, gumikacsák, varrógépek, tekegolyók – a résztvevőknek fél tucat tárgy közül kell megtalálniuk a kakukktojást: azt a tárgyat, amely valójában torta.

A műsorban amerikai celebeknek kell kitalálniuk, melyik a féltucat tárgy közül a kakukktojás, az álcázott tortákat pedig képzett cukrászok készítik, akik természetesen a legjobb helyekért versenyeznek. A legreálisabban elkészített torták alkotói magas nyereményben részesülnek, az első három legjobb ugyanis fejenként ötvenezer dollárt (több mint 17 millió forintot) kap munkájáért.

A Netflix új sorozatának műsorvezetője nem más, mint az egyik legnépszerűbb amerikai műsor, a Saturday Night Live egyik írója és szereplője, Mikey Day, aki olykor nemcsak egy sima konyhakéssel, hanem machetevel fedi fel, piskótát rejt-e a hamburger, a táska vagy éppen a gumikacsa.

Címlap: Netflix


Ezeket a filmeket és sorozatokat is érdemes csekkolnod:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...