Népszerű csomagolt croissant-t hívott vissza a Nébih

A Nébih kéri a vásárlókat, hogy a honlapjukon közzétett azonosító adatokkal megegyező terméket ne fogyasszák el!

Nem jelölt mogyoró- és tejallergént tartalmazhat a 2023. 08. 31. minőségmegőrzési idejű epres 7 Days Croissant, amit ezért visszahívtak a forgalomból – olvasható a Nemzeti Élelmiszerlánc-Biztonsági Hivatal (Nébih) oldalán.

Az érintett termék

A hatóság szerint fennáll a lehetősége annak, hogy egyes termékek epertöltelék helyett mogyorótölteléket tartalmazhatnak.

A Nébih kéri a mogyoróra és tejre érzékeny vásárlókat, hogy az alábbi azonosító adatokkal megegyező termékeket ne fogyasszák el!

  • Bejelentő: Mondelez Hungária Kft. (Budapest) 
  • Termék neve 7 Days Croissant strawberry 60 g/ epres
  • Probléma jellege: nem jelölt mogyoró és tej allergén 
  • Minőségmegőrzési idő: 2023.08.31.
  • Tételszám: OKC0431831
  • Kiszerelés: 60 g
  • Forgalmazó: Mondelez Hungária Kft. (Budapest)

A termékvisszahívás kizárólag a fenti adatokkal azonosított termékre vonatkozik.

Forrásunk volt.

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...