Nem, ez nem egy békás torta, ez egy tortakatasztrófa - pórul járt az apa fia szülinapi tortájával

Sok tortás katasztrófát láttunk már, de ez valami egészen más. Egy apukát csúnyán átvert egy bolt.

Fiának szeretett volna tortát venni egy ausztrál férfi, de valami nagyon rosszul sült el.Shane Hallford egy békás tortát szeretett volna, mert a 3 éves Mason nagyon szereti a kis kétéltűt. Az apuka bement a helyi boltba, ahol elmondta a kérését. Néhány nap múlva elment a szülinapi tortáért, kifizetett 49 ausztrál dollárt (kb. 10 ezer forint), és elvitte a tortát haza. Otthon aztán jött a nagy meglepetés, mert a dobozban nem egy békát formázó torta volt, hanem ez:

Mason szülei nem voltak elragadtatva a látványtól, de menteni kellett a helyzetet, mert egy csomó vendéget várta a szülinapi bulira. Szerencsére, találtak egy másik cukrászt, aki meg tudta menteni a tortát, így mire a vendégek a házukhoz értek, már várta őket az átalakított desszert:

Miután a család panaszt tett a torta készítőinél, a bolt bocsánatot kért, és egy 50 dolláros ajándékutalványt is felajánlott, de Shane azt mondta, soha nem vesz tőlük tortát ezek után. Mason nem vett észre semmit a történtekből, és jóízűen falatozta a szülinapi tortáját:

Ezeket olvastad már?

via Metro

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...