Nélkülük a profi séfek sem léteznek!

10 profi szakács most felfedi azokat a konyhai eszközöket, amik számukra nélkülözhetetlenek a sütés és főzés birodalmából.

Mindannyiunknak megvannak azok a személyes konyhai tárgyai, amik nélkül képtelenek vagyunk létezni a főzőhelységünkben, ami legyen akár egy kés, amit minden fronton be tudunk vetni, egy univerzális edény, vagy egy minden igényt kielégítő konyhai robotgép. Persze a szokások is eltérőek: van aki egy toastszendvics sütéséhez kizárólag serpenyőben pirítja a kenyeret, míg mások ezt a jól működő kontakt grillsütőre bízzák.

Mindezt szem előtt tartva megnéztük 10 szakács ajánlását és személyes kedvencét arra vonatkozóan, hogy mik azok a konyhai eszközök, amik nélkül szerintük nincs élet a konyhában!

Olvastad már?

28 brilliáns konyhai trükk, amikre eddig nem is gondoltál!

És te melyik kedvenc konyhai eszközöd nélkül nem tudnál létezni? Írd meg nekünk a lenti kommentfalon keresztül!

(via TheKitchn)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...