Több sós tallérral is probléma akadt, visszahívja őket a Nébih

Közkedvelt sós tallérokat von ki a forgalomból a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih), mert nem jelölt allergén összetevőt tartalmaznak.

Nem jelölt gluténtartalom miatt több sajtos tallért is visszahív a Nébih. A hivatal arra kéri a gluténérzékeny vásárlókat, hogy az alábbi azonosító adatokkal megegyező termékeket ne fogyasszák el!

A Sparban található sós tallérok / Fotó: Nébih

Probléma jellege: nem jelölt gluténtartalom
Termék neve: SPAR FREE FROM gluténmentes tallér köménymaggal és SPAR FREE FROM gluténmentes tallér sajttal
Minőségmegőrzési idő: 25.07.2023 és 02.08.2023
Kiszerelések: 100 g
Beszállító: Bergland Hungária Kft. (Bodrogkeresztúr)
Forgalmazó: SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.

Az érintett termékek a SPAR üzletekbe 2023.06.03-ig visszavihetők, a termékek árát visszatérítik. Az üzletlánc a visszahívásról a honlapján tájékoztatta vásárlóit.

A Ziegler által gyártott tallér / Fotó: Nébih

Termék megnevezése: Ziegler Gluténmentes tallér sajttal
Probléma jellege: nem jelölt gluténtartalom
Minőségmegőrzési idő: 03.11.2023 és 07.11.2023
Kiszerelés: 100 g
Gyártó: Bergland Hungária Kft. (Bodrogkeresztúr)
Forgalmazó: Ziegler Kft. (Zsámbék)

A Ziegler Kft. a honlapján és a mintaboltjában elhelyezett plakáton tájékoztatta vásárlóit a visszahívásról.

A termékvisszahívás kizárólag a fenti adatokkal azonosított termékekre vonatkozik.

Forrásunk volt.

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...