Szalmonellagyanús fagyasztott hústerméket hív vissza a Nébih

Fagyasztott fasírtalapot von ki a forgalomból a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih), mert szalmonella jelenlétét fedezték fel benne az ellenőrök.

A Nébih visszahívja a több online üzlet kínálatában is megrendelhető fagyasztott fasírtalapot, mert abban szalmonellafertőzés lehetséges jeleit mutatták ki. A szennyeződés jelenléte miatt a terméket nem ajánlott elfogyasztani, mert veszélyes lehet. A Nébih arra kér mindenkit, aki a fasírtalapból vásárolt, hogy ne egye meg azt.

A visszahívott termék adatai:

Dátum: 2022-07-08

Termék neve: KINGA fagyasztott fasírtalap 500 gProbléma jellege Salmonella lehetséges jelenléteRészletek

Bejelentő: Novro Kft.

RASFF referenciaszám: 2022.3696 (Szlovákia)

Termék megnevezése: KINGA fagyasztott fasírtalap 500 g

Márka: KINGA

A termék eredete: Lengyelország

Kép a termékről:

Az érintett fasírtalap / Fotó: diszkontfutar.hu

Tételszám: 28.04.2022

Lejárat: 27.10.2022

Kiszerelés: 500 g

Forgalmazó: Novro Kft.

Intézkedés: Termékvisszahívás

A termékvisszahívás kizárólag a fenti adatokkal azonosított termékre vonatkozik.

További információ elérhető a Nébih honlapján.

Forrásunk volt.


Hírek, érdekességek, újdonságok:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...