Szalmonellagyanús fagyasztott hústerméket hív vissza a Nébih

Fagyasztott fasírtalapot von ki a forgalomból a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih), mert szalmonella jelenlétét fedezték fel benne az ellenőrök.

A Nébih visszahívja a több online üzlet kínálatában is megrendelhető fagyasztott fasírtalapot, mert abban szalmonellafertőzés lehetséges jeleit mutatták ki. A szennyeződés jelenléte miatt a terméket nem ajánlott elfogyasztani, mert veszélyes lehet. A Nébih arra kér mindenkit, aki a fasírtalapból vásárolt, hogy ne egye meg azt.

A visszahívott termék adatai:

Dátum: 2022-07-08

Termék neve: KINGA fagyasztott fasírtalap 500 gProbléma jellege Salmonella lehetséges jelenléteRészletek

Bejelentő: Novro Kft.

RASFF referenciaszám: 2022.3696 (Szlovákia)

Termék megnevezése: KINGA fagyasztott fasírtalap 500 g

Márka: KINGA

A termék eredete: Lengyelország

Kép a termékről:

Az érintett fasírtalap / Fotó: diszkontfutar.hu

Tételszám: 28.04.2022

Lejárat: 27.10.2022

Kiszerelés: 500 g

Forgalmazó: Novro Kft.

Intézkedés: Termékvisszahívás

A termékvisszahívás kizárólag a fenti adatokkal azonosított termékre vonatkozik.

További információ elérhető a Nébih honlapján.

Forrásunk volt.


Hírek, érdekességek, újdonságok:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...