Szalmonellagyanús hústerméket hívtak vissza az Aldiból

Közkedvelt hústermékeket von ki a forgalomból a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih), mert szalmonellafertőzöttek lehetnek.

A Nébih visszahívja az ALDI kínálatában található csemege paprikás és csípős páros kolbászokat, mert szalmonellafertőzöttek lehetnek. A szennyeződés lehetséges jelenléte miatt a terméket nem ajánlott elfogyasztani, mert veszélyes lehet. A Nébih arra kér mindenkit, aki a kolbászokból vásárolt, hogy ne egye meg azt.

Az érintett páros kolbászok
Fotó: NÉBIH

Minőségmegőrzési idő és tételszám:

  • Csemege páros kolbász, 250 g - 09.06.2023 és L: 38087
  • Paprikás, csípős páros kolbász, 250 g - 09.06.2023 és L: 39087

Kiszerelés: 250 g

Szállító: Tona Hungary Kft.

Intézkedés: Termékvisszahívás

A termékvisszahívás kizárólag a fenti adatokkal azonosított termékekre vonatkozik. Az érintett termékek bármely ALDI üzletbe visszavihetők, a termékek árát blokk nélkül visszatérítik. Az üzletlánc a visszahívásról a honlapján és a boltokban kihelyezett plakátokon tájékoztatta vásárlóit.

Forrásunk volt.

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...