Ne használj többé nagy turmixgépet - van otthon valamid, ami sokkal jobb és olcsóbb nála!

Kiváló ötlet került az utamba a neten - eddig se használtam nagy turmixgépet, de ezután se fogok, mert rájöttem, hogy igaziból mindig is megvolt otthon, ami kell hozzá.

Megint tök okos ötlet jött szembe velem akitchnoldalán- minek kéne nagy turmixgépet venni, kerülgetni a konyhapulton vagy dugdosni a szekrényben, használat után pedig minden alkalommal elmosni, szárítani, elpakolni?

Ha van egy BOTMIXERED és egy nagyobb BEFŐTTES ÜVEGED - már meg is vagy!

Erre a két eszközre van csak szükséged!

Mondjuk is, miért jobb ez a megoldás:

1. Kisebb helyen elférsz

Nem kell ide magyarázat - egy nagyobb turmixgép két nagyobb részből áll, nagy helyet foglal, ideálisan pedig csakis nagy konyhába való. Pont.

2. Mindkét rész külön-külön is használható

Egy botmixer a krémlevesek, szószok, pürék, turmixok, smoothie-k legjobb barátja, és egyenesen a fazékban is használhatod a tűzhelyen, egy befőttes üveget pedig csak arra nem tudsz használni, amire nem akarsz. Még salátát is vihetsz benne az irodába.

Turmixolj:

3. Minden egyes darabka leturmixolódik

Mivel látod az üvegben, mi történik, a botmixert pedig mobilitása miatt bárhogyan mozgathatod, így mindenhova elér a pengéje.

4. Könnyebb elmosni

Egy sima üveget és egy botmixert elmosni - amit csak odatartasz a csobogó víz alá, és elöblíted - kétség kívül könnyebb, mint egy nagy késes turmixgépet teljesen tisztára nyalni.

5. A maradék tárolását is megkönnyíti

Mivel magában az üvegben is elviheted a maradékot magaddal - csak a teteje kell rá. Legyen az turmix vagy leves, smoothe, saláta, bármi. A maradék egyébként a hűtőbe is mehet üvegestül, természetesen.

Ezeket olvastad már?

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...