Így még sosem kentünk hideg vajat, íme az új trükk

A TikTok mindig meg tud minket lepni, most például egy új vajazós trükk tartja izgalomban az internetet, és mi sem tudjuk még, mit gondoljunk róla.

Általában a legegyszerűbb dolgok megreformálása okozza a legnagyobb meghökkenést. Felhozhatjuk a vaj kérdését is. Lényegében egy egyszerű alapanyag, mégis annyi galibát tud okozni: hogyan lesz szobahőmérsékletű, ha épp akkor vettük ki a vajat a sütéshez a hűtőből? És miként lehet hideg vajjal megkenni a pirítóst? Mindegyikre van egy meglepő, mégis nagyszerűen működő trükk, és most ez a lista tovább bővült, ugyanis a TikToknak hála a hideg vaj kenésének egy új módját ismerhetjük meg.

Így még sosem kentünk hideg vajat

A roxy.369 nevű felhasználó forradalmi trükkjéhez pedig nem kell más, mint egy szita. A brit nő a videóban egyszerűen fogja a kis kézi szitát, és többször áthúzza a hideg vajtömb tetején, ezzel apró csíkokat hasítva le belőle. A végeredmény egy adag könnyen kenhető vaj, ami már mehet is a pirítósra vagy a palacsintára.

@hughesy.369

#lifehack #showme #foodtok #lifehacks

♬ Ultimate life hacks - The Life Bath

A kommentelők véleménye azonban megoszlik a trükkel kapcsolatban.

Van, aki teljesen el van tőle ragadtatva, mások azonban felhozzák kritikaként, hogy utána sajnos kelleni fog egy másik trükk is a szita megtisztításához.

Az biztos, hogy napi rendszerességgel nem valószínű, hogy érdemes alkalmazni ezt a trükköt, de ha úgy alakul, hogy egyszer-egyszer a kőkemény vajat kell kenned, akkor jó, ha ott van a tarsolyodban!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


További hasznos konyhai tippek:

Legújabb receptek

Gyümölcskenyér

Ha könnyen és gyorsan szeretnétek emlékezeteset villantani, akkor ez a gyümölcskenyér kapóra jöhet. Nálunk most aszalt vörösáfonya, cukrozott gyömbér, aranymazsola, dió és étcsoki ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...