Így használd a vajat, ha nincs időd megvárni, hogy megolvadjon

A vajjal rengeteg ételt teszünk sokkal élvezetesebbé, így van ez a sütemények esetében is. Gazdag ízvilágot, csodás rétegeket vagy éppen omlós állagot varázsol az adott finomságnak. Mai Napi Tippünkben mutatunk 5 szuper praktikát, amivel még többet tudsz kihozni a vajból!

A vaj mondhatni elengedhetetlen része a konyhának, hiszen sok ételünket tesszük ezzel az alapanyaggal gazdagabbá. Adunk egy kis segítséget, mivel tudod még inkább kihasználni a vaj előnyeit.

Kattints a galériára, és hozd ki a legtöbbet a vajból!

Forrásunk volt.


További konyhai okosságok itt:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...