Csalóka feladat a tortaszeletelés: az ember azt hihetné, hogy elég csak egy nagy késsel nekiesni a krémes-réteges süteménynek. Azonban nem mindig ilyen egyszerű a dolgok állása, ezt főleg azok tudhatják, akik valaha sütöttek már impozánsabb tortákat. Főleg akkor lehet izzasztó a tortaszeletelés feladata, amikor a saját alkotásunkkal van dolgunk: ilyenkor elég egy rossz mozdulat, és kezeink több órás munkája nem szabályos szeletekként, hanem szétesett morzsa- és krémkupacokként jut el a kistányérokra. És ilyenkor az sem nyújt vigaszt, hogy az íze tökéletes. Kerüljük el a kudarcokat, vegyük sorra a tortaszeletelés alapvető szabályait!
Nézd meg galériánkban a tortaszeletelés fontos szabályait!





Receptek, amelyeken kipróbálhatod a szeletelést:
Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!
Még több konyhai tipp vár:
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!