Gyerekjáték lesz a torta burkolása ezzel az olcsó eszközzel

Mindvégig ott lapult a konyhádban a tortadíszítés egyik legolcsóbb és legnagyszerűbb eszköze! Napi Tippünkben most azt is megmutatjuk, hogy miként kell használnod!

Minden otthoni cukrász tisztában van azzal, hogy milyen nagy kihívás tud lenni a tortaburkolás. Ugyanakkor egy fontos lépésről van szó, hiszen a precíz külsőtől lesz igazán csábító egy torta. Szerencsére van mód arra, hogy elrejtsd a bevonat tökéletlenségeit. Ehhez csupán konyhai törlőpapírra lesz szükséged!

Felejtsd el a spatulát!

Itt az ideje, hogy elfelejtsd a spatulát, ha a torta elsimításáról van szó.

Ha ugyanis spatulát használsz, akkor minden rossz mozdulat látható lesz a süteményen. Még akkor is meggyűlhet vele a bajod, ha forgótányért használsz. Pontosan ezért érdemes egy másik eszközt bevetni!

Elő a papírtörlővel

Miután elkészítetted és lehűtötted a tortát, kenj rá egy réteget az általad választott bevonatból. Fontos megjegyezni, hogy ez a trükk nem fog működni akkor, ha kifejezetten nedves krémet használsz.

Csokitorta Baileys-es krémmel

Egy melós torta, cserébe gyönyörű, és óriási adag a végeredmény, nagyon sok emberre. Ha csak egy normális méretű, 6-8 emberes tortára van szükség, akkor nyugodtan harmadold a ...

Ha a cukormáz veszített egy picit a nedvességtartalmából, akkor tedd a papírtörlőt a torta felületére. Figyelj oda, hogy a papír sima oldalát használd. Ezután, ahogy a videóban is látszódik, óvatosan simítsd el a bevonatot az ujjaiddal!

Forrásunk volt.

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több tipp itt:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...