Minden otthoni cukrász tisztában van azzal, hogy milyen nagy kihívás tud lenni a tortaburkolás. Ugyanakkor egy fontos lépésről van szó, hiszen a precíz külsőtől lesz igazán csábító egy torta. Szerencsére van mód arra, hogy elrejtsd a bevonat tökéletlenségeit. Ehhez csupán konyhai törlőpapírra lesz szükséged!
Itt az ideje, hogy elfelejtsd a spatulát, ha a torta elsimításáról van szó.
Ha ugyanis spatulát használsz, akkor minden rossz mozdulat látható lesz a süteményen. Még akkor is meggyűlhet vele a bajod, ha forgótányért használsz. Pontosan ezért érdemes egy másik eszközt bevetni!
Elő a papírtörlővel
Miután elkészítetted és lehűtötted a tortát, kenj rá egy réteget az általad választott bevonatból. Fontos megjegyezni, hogy ez a trükk nem fog működni akkor, ha kifejezetten nedves krémet használsz.
Ha a cukormáz veszített egy picit a nedvességtartalmából, akkor tedd a papírtörlőt a torta felületére. Figyelj oda, hogy a papír sima oldalát használd. Ezután, ahogy a videóban is látszódik, óvatosan simítsd el a bevonatot az ujjaiddal!
Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!
Még több tipp itt: