Úgy tűnik, fejre állítva is lehet tárolni a tortát a hűtőben

Napi Tippünk a feje tetejére állítja azt, ahogy eddig a tortát tároltad a hűtőben – szó szerint!

Maradék tortát nem mindig a legegyszerűbb eltenni a hűtőbe: ha még találsz is méretben passzoló dobozt, másnap kihalászni belőle egy valódi rémálom. Na de ennek nem feltétlenül kell így lennie. Ahogy megszokhattuk az egyszerű, de nagyszerű megoldás a TikTokról érkezik, ahol az emberek nem elégednek meg azzal, hogy csak azért fogadjanak meg egy tanácsot, mert mindenki más úgy csinálja. Se vége, se hossza a tiktokos praktikáknak, és ez a tortás megoldás is bekerült a kedvenceink közé.

Hihetetlenül egyszerűen teheted a tortát a hűtődbe ezzel a trükkel

Őszinték leszünk. Előfordult már, hogy beletettük a maradék tortát egy dobozba, majd a dobozban vágtunk belőle (igen, a műanyag és a kés nem a legjobb párosítás), hogy aztán könnyebb legyen kivenni onnan. Nagy hiba!

Ugyanis a megoldás pofonegyszerű: fordítsd meg a dobozt!

Tehát ne a mély dobozba tedd a tortát, hanem a fedőre, ahogy Crappy2Happy TikTok-felhasználó videójában is látszik, majd borítsd rá a másik felét, mint a bolti tortáknál szokás. Így másnap és harmadnap, ameddig a torta kitart, nem fogsz akkora rendetlenséget csinálni, és sokkal könnyebb lesz hozzáférni az édességhez.

Az egyetlen rizikófaktor, hogy valaki azt hiszi, hogy véletlenül fordult át a doboz, és a helyes irányba állítja, de készítsd fel az új látványra a családot előzetesen, vagy ragassz egy emlékeztetőt a dobozra a balesetek elkerülése érdekében.

Forrásunk volt.

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


További okos tippekkel gazadgodhat a tárházad:

Legújabb receptek

Borsos tokány

Hentes, zöldborsós vagy éppen borsos tokány, mindegyiket szeretjük. A lényeg, hogy a húst itt is ott is vékony csíkokra vágjuk, és mindenhol valami mással egészül ki az étel. Ennél ...

Tejbegrízkeksz

Ízükben a retró menzák tejbegrízeit idézik ezek a kakaóba és fahéjba forgatott, roppanós-omlós kekszek. Elkészítésük lehengerlően egyszerű, elfogyasztásuk pedig még ...

Vaníliás grízpuding

A házi vaníliapuding grízzel kiegészített verziója ez, a búzadara pedig valahogyan sokkal otthonosabbá, szinte nosztalgikussá teszi a desszertet. Elkészíteni nem olyan bonyolult, ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Egyszerű sajttekercs

A vendégségek koronázatlan királynője a hidegtál. Mindenféle húskészítményt, sajtokat és kencéket szervírozhatunk egy tálcán. A sajttekercs egy keveréke ezeknek, hiszen sajt, sonka, ...

Kárpátok-krémes

A lengyel cukrászat nagy kedvenc süteménye, a karpatka két réteg égetett tésztából és egy nagy adag, lágy vaníliakrémből áll. A torta hullámos felszínét porcukorral behintve kapjuk ...

Húsvéti vendégváró őzgerinc

Mostanában nincsenek túl jó napjaim. Arra gondoltam, hogy legalább összeállítom a húsvéti menüt, hátha ez feldob egy kicsit. Egyébként is épp itt is az ideje a tervezgetésnek, hisz ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!