Ezek voltak a kedvenc Napi Tippjeitek az oldalról 2023-ban

Lássuk, mely okos, praktikus és hasznos Napi Tippekre csaptatok le legtöbben ebben az évben!

Meglestük, mely Napi Tippek mentek a legnagyobbat idén az oldalon, és érdekes kis lista született: a banántárolástól kezdve a krumplisalátán át a friss zöldfűszerekig és a lazackiolvasztásig, minden volt itt! Napi Tippek toplista 2023-ból, íme:

  1. Így tárold az uborkát, hogy több mint egy hétig elálljon
    1.

    Így tárold az uborkát, hogy több mint egy hétig elálljon

  2. 3 tipp, amivel tovább marad friss a banán
    2.

    3 tipp, amivel tovább marad friss a banán

  3. 4 apró lépés, amitől sokkal finomabb lesz a krumplisalátád
    3.

    4 apró lépés, amitől sokkal finomabb lesz a krumplisalátád

  4. Az egyetlen fűszernövény, amit semmiképp se tegyél a hűtőbe
    4.

    Az egyetlen fűszernövény, amit semmiképp se tegyél a hűtőbe

  5. 3 eset, amikor a konzerv hüvelyes jobb és 3, amikor a száraz
    5.

    3 eset, amikor a konzerv hüvelyes jobb és 3, amikor a száraz

  6. 3 egyszerű mód, hogy kiolvaszd a fagyasztott lazacot
    6.

    3 egyszerű mód, hogy kiolvaszd a fagyasztott lazacot

  7. 6 alapanyag, amit érdemes belekeverni a nokedli tésztájába
    7.

    6 alapanyag, amit érdemes belekeverni a nokedli tésztájába

  8. Ezzel a trükkel pár perc alatt kész lehet a reggeli palacsintád
    8.

    Ezzel a trükkel pár perc alatt kész lehet a reggeli palacsintád

  9. Ez a fokhagyma hasznos és ízes része, amit alig használunk
    9.

    Ez a fokhagyma hasznos és ízes része, amit alig használunk

  10. 4 főzési hiba, amitől leragad a rizs a fazékban
    10.

    4 főzési hiba, amitől leragad a rizs a fazékban

Még több Napi Tipp az oldalról, itt!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...