Egy csepp szósz sem marad a konzervben, ha így nyitod ki

Ha már unjátok, hogy mindig a konzervben marad a szósz fele, akkor a mai Napi Tippünk nektek lett kitalálva!

A TikTok az utóbbi években a gyors és egyszerű receptötleteket kereső ínyencek egyik legfőbb forrásává vált. Nem is csoda, hiszen végtelen mennyiségű trükk és tipp található itt. A minap pont a mobilon görgetve bukkantunk rá egy nagyon ötletes konzervnyitási technikára, amit szerettünk volna veletek is megosztani! Mutatjuk is!

@xxiamkristinxx Tomato paste hack #didyouknow #cookinghack #tiktokhack #lifehack #lifehacks #hack #kitchenhack #todayyearsold #learnontiktok ♬ Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53 - Bizarrap & Shakira

Nyisd ki mindkét oldalát a konzervnek

A fenti felvételen látható szenzációs trükk bemutatója a @xxiamkristinxx nevű TikTok-felhasználó, akinek 20 másodperces videóját már több mint 300-an lájkolták. De valószínű, hogy ez a szám nőni fog, amint még több ember látja a tippet.

A Kristin nevű hölgy tehát a nyitó segítségével mindkét oldalát kinyitja a konzervnek, majd az egyik konzervtetővel kinyomja a szószt.

Fontos, hogy az utóbbi lépésnél nagyon körültekintően járjatok el, nehogy megsértsétek a kezeteket. Akár egy kanalat is használhattok a konzervtető mozgatására. Szerintünk sokkal praktikusabb ez a trükk, mint mondjuk vízzel kilötykölni a konzervből a szószt, hiszen így nem lesz felhígítva.

Ti kipróbálnátok?

Forrásunk volt.


Még több konyhai tipp vár rád:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...