4 recept, amit érdemes sütőtökössé tenni és 3, amit nem

Az őszi szezonban sütőtökös lesz minden: a közösségi média és a receptoldalak (mea culpa) által egymás után kitermelt narancssárga étkeknek könnyű elcsábulni, persze nem mindegyik recept viseli jól a tökösítést. A Napi Tipp most elmondja, mit érdemes ilyen módon ősziesíteni, és mit nem.

Nem újdonság, hogy az őszi szezon beköszöntével minden felveszi az évszak olyan jellegzetes aromáit és ízeit, mint például az alma, a fahéj, a dió…vagy éppen a sütőtök. A különböző sütőtökös receptek lehetnek a szezonalitás megtestesítői, azonban a gasztronómiai trendek áldozatai is. Hiszen nem feltétlenül áll jól mindennek a fűszeres, „narancssárga” kiegészítés (sokaknak még a kávéval kapcsolatban is vannak fenntartásaik, jogosan), nem minden sütőtökös receptnek van létjogosultsága. Az alábbi kis gyűjtés segíthet dönteni a kérdésben, lássuk a jelölteket!

Nézd meg galériánkban a sütőtökös siker- és kudarcrecepteket!

Íme, az elkészítésre érdemes receptek:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Készíts el még több komfortos, őszies fogást:

Legújabb receptek

Legegyszerűbb medvehagyma-krémleves

Ha eljön tavasszal a medvehagyma szezonja, hetekig mindent az aromás fűszernövénnyel készíthetünk. Aki egy igazán gyors és komfortos receptet keres a zöldséggel, az alábbi krémlevesben ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Borsos tokány

Hentes, zöldborsós vagy éppen borsos tokány, mindegyiket szeretjük. A lényeg, hogy a húst itt is ott is vékony csíkokra vágjuk, és mindenhol valami mással egészül ki az étel. Ennél ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!