4 ötlet a másnapos, hideg sült hal felhasználására

Ha már egyszer sült hal készül a konyhában ebédre vagy vacsorára, jobb, ha minden falatját elfogyasztjuk azon melegében. Persze, ha mégis maradna valamennyi másnapra, akkor se essünk kétségbe, kövessük inkább a Napi Tipp tanácsait.

Ha nem is minden héten, de különlegesebb alkalmakkor mégis jut némi sült hal az átlag magyar asztalra. És éppen azért, mert ilyen ritka a különböző uszonyosok vendégeskedése konyháinkban, ha készítjük és fogyasztjuk őket próbálunk minél takarékosabbak lenni az alapanyaggal. Ennek képezheti részét az is, hogy mit kezdünk a maradékokkal – ugyanis annak ellenére, hogy a sült hal frissen a legfinomabb, másnaposan, hidegen is megannyi módon felhasználhatjuk.

Nézd meg galériánkban a hideg sült hal felhasználási módjait, az ötletekért kattints a képre!

Ízes halreceptek, amiket próbálj ki:

Martha Stewart kedvenc tonhalsalátája

Alma és bazsalikom tonhalsalátában? Igen, a híres amerikai gasztroblogger, Martha Stewart igazán érti a dolgát, ráadásul ez egy rendkívül egyszerűen elkészíthető akár reggelire vagy ...

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Ezeket a hasznos konyhai tippeket is tedd el:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...