5 nyári gyümölcs, amelynek húsételek mellett a helye

Nyáron egymást érik a különböző gyümölcsszezonok, amelyeknek édes, lédús delikvenseit nem csak süteményekbe érdemes tenni. Tegyük a nyári gyümölcsöket húsételekbe, a Napi Tipp alábbi útmutatásai alapján.

A nyári gyümölcsök talán a legfinomabbak az összes közül: a barack, a cseresznye, a füge, a dinnye minden formájában képes mosolyt csalni az arcunkra. A legtöbbször talán magukban esszük, esetleg süteményekbe vagy salátákba pakoljuk őket – pedig megállnák a helyüket húsételek mellett is. Sőt, a dzsemesre sült, édes nyári gyümölcsök fantasztikusan kiegészítik a húsok sült, zsíros-sós aromáit: nézzük, melyek a legjobb kombinációk!

Nézd meg galériánkban, mely nyári gyümölcsök kerülhetnek húsételekbe, a receptekért kattints a képre!

Receptek nyári gyümölcsökkel és húsokkal a főszerepben:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több nyári ötletért kattints ide:

  • a
  • b
  • c

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...