5 nyári gyümölcs, amelynek húsételek mellett a helye

Nyáron egymást érik a különböző gyümölcsszezonok, amelyeknek édes, lédús delikvenseit nem csak süteményekbe érdemes tenni. Tegyük a nyári gyümölcsöket húsételekbe, a Napi Tipp alábbi útmutatásai alapján.

A nyári gyümölcsök talán a legfinomabbak az összes közül: a barack, a cseresznye, a füge, a dinnye minden formájában képes mosolyt csalni az arcunkra. A legtöbbször talán magukban esszük, esetleg süteményekbe vagy salátákba pakoljuk őket – pedig megállnák a helyüket húsételek mellett is. Sőt, a dzsemesre sült, édes nyári gyümölcsök fantasztikusan kiegészítik a húsok sült, zsíros-sós aromáit: nézzük, melyek a legjobb kombinációk!

Nézd meg galériánkban, mely nyári gyümölcsök kerülhetnek húsételekbe, a receptekért kattints a képre!

Receptek nyári gyümölcsökkel és húsokkal a főszerepben:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több nyári ötletért kattints ide:

  • a
  • b
  • c
Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek