Ebben főzd puhára a kuszkuszt, ha plusz ízt adnál neki

Az egyik legegyszerűbb és leggyorsabb köret a kuszkusz, amelynek elkészítését mind ismerjük: forró vízzel leöntés, majd várakozás – de mi történne, ha néhanapján más folyadékokat használnánk? A Napi Tipp most elárulja!

A legapróbbszemű tésztaféle, a kuszkusz megannyi házi szakács szívébe és konyhaszekrényébe belopta magát az utóbbi években, és nem véletlenül: gyors, szinte főzésmentesnek nevezhető elkészítése roppant praktikus köretopcióvá teszi. Persze nem csak emiatt érdemes gyakran használni és fogyasztani – további előnye, hogy kedvünk szerint alakíthatjuk az ízesítését, ha már beleuntunk a naturális verzióba. Ehhez csupán annyi kell, hogy a kuszkuszt nem vízben, hanem más folyadékokban pároljuk készre. Erről ad pontosabb információkat az alábbi lista, érdemes végigböngészni!

Nézd meg galériánkban, mi mindenben meg lehet főzni a kuszkuszt!

Receptek kuszkusszal, amelyek megérnek egy-két kóstolást:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


További konyhai tippeket találsz itt:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...