4 apró lépés, amitől sokkal finomabb lesz a krumplisalátád

Az egyik legkedveltebb majonézes saláta krumplival készül, de nem csak és kizárólag azzal. Nézzük most, mi mindentől lesz egy finom krumplisalátából egyszerűen isteni fogás. Segít a Napi Tipp!

Majonézes krumplisalátát szinte bármihez készíthetünk és fogyaszthatunk: sült húsokhoz, hidegtálakhoz, fasírthoz, grillezett zöldségekhez mind passzol. Akár magában is kanalazhatjuk, főleg akkor, ha olyan istenire sikeredett, hogy nem tudunk neki ellenállni. Az alábbi tippekkel pedig épp ilyen lesz majd az összes adag krumplisaláta, amit készíteni fogunk. Tökéletes, isteni, ellenállhatatlan.

Nézd meg galériánkban a krumplisaláta elkészítésének tippjeit:

Receptek, amelyek már csak az elkészítésre várnak:

Tavaszi krumplisaláta

Az alaprecept ez volt, mert annyira gyönyörű, hogy mindenképp el szerettem volna készíteni én is. Persze azért változtattam ám rajta, nálam került bele tejföl és medvehagyma is, ...

Veganézes krumplisaláta

Kedvenc majonézes receptjeinket könnyedén elkészíthetjük vegán változatban is, hála a veganéznek, ennek a házilag is pillanatok alatt összedobható, filléres csodakrémnek (receptet ...

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Ezeket a konyhai tippeket is fogadd meg:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...