Ezt készítsd a burgonyából, ha unod a klasszikus köreteket

Borzasztóan sokszínű zöldség a burgonya, a belőle készíthető krumpliköretek száma szinte végtelennek tűnik, mégis a legtöbbször ugyanolyan formában kerül az asztalra. A Napi Tipp segít ezen változtatni.

Krumpliköretet szinte bármihez készíthetünk: sült húshoz, fasírthoz, egytálételekhez, zöldséges ragukhoz, de őszintén a legtöbb burgonyás körítés önmagában is hatalmas élvezetet nyújt. Az olyan klasszikusok, mint a krumplipüré vagy a hasábburgonya képesek kitúrni a rivaldafényből akár a főételeket is. A most következő krumpliköretek pedig még az átlagnál is kívánatosabbak: jöjjön néhány ütős recept!

Nézd meg galériánkban az extrás krumpliköreteket:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Ezeket a konyhai tippeket is fogadd meg:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...