Így főzd le a kotyogós kávét, hogy a legfinomabb legyen

A kotyogós kávé híveinek száma nem lebecsülendő. Főleg az idősebb generáció teszi a le a voksát mellette, de újra trendinek számít a fiatalabbak közt is. Aki egyszer elsajátítja a titkát, annak nehéz lesz lemondania róla a későbbiekben...a mai Napi Tipp most megmutatja, hogyan tudsz te is tökéletes kotyogóst főzni!

Egy kotyogós kávé erős, karakteres ízéről ismerszik meg… jó esetben, mert előfordulhat, hogy égett és nagyon keserű végeredmény fog a bögrédből kikacsintgatni, ami helyett inkább bekeversz egy instant verziót, mert még az is fogyaszthatóbb. Ennek elkerülése végett osztunk meg veled néhány szuper tippet, hogy életed hátralévő részében a kotyogós kávé legyen az új kedvenc.

Forrásunk volt.


Ezek a konyhai tippek is érdekelhetnek:

Címlapról ajánljuk

További cikkek