Így főzd le a kotyogós kávét, hogy a legfinomabb legyen

A kotyogós kávé híveinek száma nem lebecsülendő. Főleg az idősebb generáció teszi a le a voksát mellette, de újra trendinek számít a fiatalabbak közt is. Aki egyszer elsajátítja a titkát, annak nehéz lesz lemondania róla a későbbiekben...a mai Napi Tipp most megmutatja, hogyan tudsz te is tökéletes kotyogóst főzni!

Egy kotyogós kávé erős, karakteres ízéről ismerszik meg… jó esetben, mert előfordulhat, hogy égett és nagyon keserű végeredmény fog a bögrédből kikacsintgatni, ami helyett inkább bekeversz egy instant verziót, mert még az is fogyaszthatóbb. Ennek elkerülése végett osztunk meg veled néhány szuper tippet, hogy életed hátralévő részében a kotyogós kávé legyen az új kedvenc.

Forrásunk volt.


Ezek a konyhai tippek is érdekelhetnek:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...